salsa prive les

Wil je snel salsa leren dansen in je eigen tempo, met een privé docent, op de datum en het tijdstip waarop het jou schikt? Neem dan snel contact op met Dansschool SalsaCool voor privéles salsa!

De salsalessen duren 60, 90 of 120 minuten en kunnen op verschillende locaties plaatsvinden: op onze vaste locatie in Antwerpen, bij je thuis of op een zelf gekozen locatie.

Onze gestructureerde lessen worden gegeven door professionele salsa dansdocenten in een ontspannen en gezellige sfeer en zijn bestemd voor:
Beginners ( je hebt nog geen salsadans ervaring; je leert salsa basisstappen, leiden, volgen en wat basis figuren)
Gevorderden (je hebt enige salsakennis/ervaring; je wilt je salsakennis uitbreiden)
Salsa show (je leert een salsa show te geven voor privé feestjes)

Wat zijn de voordelen van privéles salsadansen?
  • Individuele aandacht en professionele begeleiding door ervaren dansdocenten
  • Geen toeschouwers en in een door jezelf uitgekozen omgeving
  • Op een door jezelf gekozen datum en tijdstip
  • Niet gebonden aan 10 lesweken
  • Snelle vordering: 4 x privéles = 10 x groepsles en eigen inbreng in de te leren moves

Waar?
Onze studio: ‘t Karveel, Vlaamse Kaai 11, 2000 Antwerpen
Bij je thuis
Zelf gekozen locatie

Wanneer?

Naar keuze: overdag of ’s avonds
Alle dagen m.u.v maandag

Tip: Salsa priveles cadeaubon

Geef onze salsaprivéles cadeau aan je vriendin, collega, dochter, moeder en schoonmoeder. De cursus is geschikt voor alle leeftijden.

Beschrijving beginners salsa priveles
Passioneel – sensueel – romantisch – energiek

Oorsprong en achtergrond
Salsa komt van het eiland Cuba. Het Spaanse woord ‘salsa’ betekent letterlijk ‘saus’; salsa is een mix van verschillende ingrediënten, zoals mambo, danzón, guaguancó, son, cha cha cha en vele andere muzieksoorten. Salsa kent een lange geschiedenis. Afrikaanse slaven brachten hun muziek mee naar Cuba, die daar vermengd werd met Spaanse ritmes. Ook de Afrikaanse en Spaanse instrumenten werden gecombineerd, zoals de Afrikaanse trommels, bongo's en claves en de Spaanse trompet en gitaar. Vanaf 1920 verspreidde salsa zich langzaam over de hele wereld en vanaf de jaren ’70 werd het steeds populairder, ook hier in België. Er zijn heel veel stijlen en variaties in salsa, onder meer door invloeden van de Caribische eilanden, Colombia en Venezuela.

De salsa is één van de drie meest bekende Latin dansen en vooral de afgelopen jaren is deze dans overal steeds populairder geworden. Salsa is een dans vol energie, passie en romantiek. Het is een “straatdans” net zoals de merengue en de lambada maar salsa wordt niet alleen maar op straat gedanst. Over de hele wereld is salsa immens populair geworden. Salsa dansscholen organiseren vele salsafeesten, salsacongressen, salsafestivals en salsareizen waar talloze salsa liefhebbers enorm veel plezier aan beleven.

Inhoud privélessen salsadansen voor beginners
Net als bij alle danslessen begin je ook hier met een korte warming-up om de spieren los te maken en alvast in de juiste stemming te komen. Daarna wordt in het kort verteld wat salsa dansen inhoudt en dan begin je met de basis principes.

In 60, 90, 120 minuten leer je verschillende basisstappen en figuren van salsa,  maar ook partnering, salsashines en basis lady/man styling. Je kunt deze lessen individueel, met een partner of met meerdere koppels, tot 6 personen, volgen.

Na deze salsales heb je voldoende kennis opgedaan om te kunnen dansen op elk feest waar salsa muziek gedraaid wordt.

Suggestie voor een avonduitje in Antwerpen
Privé salsa les in onze studio met voor- of achteraf een lekker diner
Gratis parkeren in centrum van Antwerpen: op 3 min. loopafstand in de Parking Gedempte Zuiderdokken

Studenten privélessen salsadansen in Antwerpen
Voor studenten heeft Dansschool SalsaCool een zeer speciale aanbieding:
Bij inschrijving van minimaal 2 of 3 koppels (4 tot 6 personen) geldt een tarief van
€ 40,00 per koppel bij inlevering van een kopie van de studentenpas.
Studenten privélessen zijn niet mogelijk op zaterdag en maandag.
Voor individuele privélessen gelden de standaard tarieven.

Deze lessen ziet Dansschool SalsaCool nog steeds als privélessen, omdat de groep heel klein en intiem is en de deelnemers elkaar kennen. De persoonlijke aandacht blijft hierdoor gewaarborgd.

Hoe kan je reserveren?

Reserveren voor de privélessen salsadansen kan alleen via e-mail: mail je naam, adres, telefoonnummer en de gewenste datum en tijdstip, naar: info@dansschool-salsacool.be
Voor overige vragen bel tijdens werkdagen tussen 10.00-14.00 uur: +31(0)6-20153296./ +3179-7505083
We streven ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren.

Standaard procedure
Na ontvangst van je e-mail kijken we of er nog plaats beschikbaar is. Vervolgens ontvang je een bevestiging via e-mail.

Onze aanmeldings- en annuleringsvoorwaarden
Na ontvangst van je bevestiging kunnen er geen wijzigingen meer worden aangebracht in de datum en het gewenste tijdstip. Eventuele extra personen aanmelden is nog wel mogelijk.
Korting bij onze maandelijkse bootcamps van 10%

Unieke privé salsalessen landelijk op locatie:
Dansschool SalsaCool heeft unieke concepten. Je kan zelf kiezen waar je een privé salsalessen wil organiseren. Desgewenst komen we naar de locatie van je wensen. Voor een privé salsalessen in Antwerpen, privé salsalessen in Brussel, privé salsalessen in Aalst, privé salsalessen in Gent, privé salsalessen in Sint-Niklaas, privé salsalessen in Hasselt, privé salsalessen in Brugge, privé lessen in Oostende, privé salsalessen in Leuven, privé salsalessen in Tongeren, privé salsalessen in Dendermonde, privé salsalessen in Turnhout, privé salsalessen in Kortrijk, privé salsalessen in Mechelen.