limboshow

SalsaCool is een jong en dynamisch entertainmentbedrijf dat exclusieve, internationale, exotische optredens verzorgt. Onze limboshow is een toegevoegde waarde bij je kleine, grote of mega evenement; we doen alles met evenveel plezier en enthousiasme!

Zoek je een gezelschap dat een geweldige Limboshow neerzet met na afloop een spectaculaire steekvlam, indien de locatie daarvoor geschikt is: dan zorgt SalsaCool ervoor dat jij en je gasten volledig worden ondergedompeld in het speelse ritme en de magie van de dans. Dit wordt vast en zeker een blijvende herinnering!

SalsaCool presenteert een geweldige limboshow met een spectaculair “vurig” slot, alleen mogelijk als de locatie daarvoor geschikt is! De limboshow is een spektakel van acrobatische dans op caribische muziek en laat een onvergetelijk indruk achter. De interactie tussen de artiesten en het publiek zorgt voor een levendige en betrokken sfeer.

Oorsprong en achtergrond Limbo dans
De limbo is een acrobatische dans uit Trinidad waarbij de danser onder een stok door moet dansen. De oorspronkelijke betekenis van de limbo dans was, dat het de ziel van een geliefde overledene zou helpen om uit het voorgeborchte te ontsnappen. De rituele dans werd oorspronkelijk een week na een begrafenis gedanst.
De naam van de dans is afgeleid van de limbo, een ander woord voor het voorgeborchte.Inhoud van de Limboshow
In deze tropische dansshow betreden drie dansers de dansvloer in gekleurde en luchtige tropische kleding en binnen no time is de toon gezet en wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen. De danser die aan de beurt is gaat proberen om achterover onder de stok door te dansen. De stok wordt steeds wat lager gehangen, totdat er een uiteindelijke winnaar is overgebleven. Als de limbo competitie van het publiek afgelopen is, kan op verzoek de limboshow afgesloten worden met een vuurspuwshow. Een krachtige steekvlam is het einde van de show.

De show is zo opgezet, dat het aantal artiesten naar wens en budget kan worden samengesteld. Het minimale aantal artiesten bestaat uit 3 personen, allen limbodansers. De limboshow wordt energieker en krijgt meer “body” naarmate het aantal artiesten toeneemt. Je kunt de show uitbreiden tot maximaal 6 artiesten.

Waarom 'limboshow'?
Bedrijven en particulieren kunnen de 'limboshow' inzetten als een warme en indrukwekkende afsluiting van een congres, seminarie, productpresentatie, bedrijfsfeest, afscheid van een collega, jubileum, verjaardagen, emigratie naar Afrika of Zuid-Amerika, behalen van diploma, bruiloftsfeesten, partijen, affiniteit met Afrika enz.

Wil je iets echt origineels, dan heeft SalsaCool alles in huis om een spetterende limboshow voor je bezoekers te verzorgen. Doe het eens anders dan anders!

Alle voordelen op een rijtje
 • Met onze jarenlange ervaring in de entertainment branche hebben we een team dat klaar staat om een spetterende limbo dans en vuur show te verzorgen
 • Professionele vuurspuwers en limbodansers van een absoluut topniveau
 • Prachtige, originele Afrikaanse kostuums en caribische kostuums
 • Sfeervol caribisch decor op verzoek en tegen vergoeding voor de limboshow

Doorgaans wordt de limboshow gelijkvloers opgevoerd; bij een groot publiek zorgen wij voor een podium voor de dansers van limbo.

Aanvragen van een offerte voor Limbo dansshow:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan deze pagina zo volledig mogelijk in te vullen met alle op dit moment bekende informatie.

Voor een efficiënte afhandeling hebben wij in ieder geval de gewenste show , je naam, je e-mailadres, het verwachte aantal deelnemers en je telefoonnummer nodig.

Persoonlijke Gegevens

Naam
Naam organisatie
Adres
Postcode en plaats -
E-mailadres
Mobiel telefoonnr.

Informatie over het evenement

Gewenst show (optreden)
Gewenste datum
Gewenste aanvangstijd
Gewenste locatie
Aantal deelnemers (min./max.)
Vragen / opmerkingen

* Je contactformulier wordt gestuurd naar info@dansschool-salsacool.be. We streven er naar om binnen 5 werkdagen te reageren.

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde offerteformulier stellen wij de vrijblijvende offerte op. Je ontvangt deze op het e-mail adres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Vervolgens reserveren wij de artiest(en) voor de show(s) en de gewenste locatie. Zodra wij van beide een akkoord hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wij verzoeken je om op tijd te betalen (zie de uiterste betaaldatum onderaan op de factuur); na deze datum kunnen wij de reservering niet meer garanderen.

Last Minute
De aanvraag van een show Limbo die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +3179-7505083 /+316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 14.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de show
Het type show
De gewenste aanvangstijd
Het aantal artiesten
De stad waar de show moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of email adres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden

 • De bevestiging is bindend voor het minimale aantal artiesten
 • Er wordt geen restitutie verleend bij vermindering van het aantal artiesten na verzending van de bevestiging en de digitale factuur
 • Eventuele extra artiesten kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via email
 • Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
 • Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
 • Zolang de betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
 • Voor annulering: klik op annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je limbo dansshow ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel (Stichting Bayabi Foundation).
Tijdens de limbodans show ondersteun je zo op een sympathieke manier kinderen in Congo.
Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je iets extra's bijdragen aan onze stichting voor de aanschaf / verwezenlijking van:
 • Schoolbanken
 • Schooldaken
 • Schoolborden
 • Sport op school
 • Varkensfokkerij
 • Schoolmateriaal

en wat nog meer ontbreekt:
stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 (INGBNL2A) of bankrekening NL14RABO0387904549 (RABONL2U) op naam van Stichting Bayabi Foundation te Voorburg.Linkpartners

Okapi-Events
Vrijgezellen feesten, teambuilding, workshps op je eigen locatie

Salsa Antwerpen Events
Salsa dansen en cocktails maken in Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Aalst, Kortrijk, Mechelen

Cocktails Maken Events
Onze cocktail shakers bieden je de workshop cocktails shaken/maken aan op je eigen locatie voor groepen

Djembe Antwerpen Events
Djembe workshop en Afrikaanse dans workshop op je eigen locatie