Workshop Paaldans

Zoek je een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest? Laat Dansschool SalsaCool dat dan voor je verzorgen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden! Heb je specifieke wensen? Dansschool SalsaCool laat deze in vervulling gaan. Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke en originele Paaldans workshop?

Natuurlijk leer je op een vrijgezellendag hoe de Paaldans gedanst moet worden, maar onze workshop Paaldans is vooral gericht op het beleven van ongelooflijk veel plezier!

Onze Paaldansworkshop kunnen worden verzorgd op locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben in België:
Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Kortrijk, Hasselt, Lochristi, Turnhout en Mol.
Om de foto's van de paaldans workshop te bekijken klik op de foto


Wil je iets echt origineels, dan heeft Dansschool SalsaCool alles in huis om een spetterende vrijgezellenfeest voor jou, je vrienden, familie of kennissen te verzorgen. Doe het eens anders dan anders! Wij helpen je graag om een geschikt programma op maat te maken voor je Paaldansworkshop of voor één van onze andere workshops zoals Cocktail shaken workshop. Al onze workshops zijn te combineren met een diner.

Beschrijving workshop Paaldans
Niet erotisch, wel sensationeel!

Oorsprong en achtergrond
Het paaldansen zoals wij dat nu kennen vindt zijn oorsprong in de jaren tachtig toen de danspaal voor het eerst in Canadese stripclubs verscheen. Jammer genoeg wordt paaldansen nog veel te vaak geassocieerd met erotiek. Maar paaldansen is vooral anders, uitdagend.

vgz_workshop_paaldans_01

Om de paaldans promotiefilm te bekijken klik op de foto

Inhoud van de workshop
Als eerste beginnen we met de warming up om de spieren lekker los te maken. De docente doet de verschillend oefeningen voor, waarna je ze zelf mag uitproberen. Op het programma staan verschillende draaien om de paal en aan het einde van de workshop is iedereen in staat om met een beetje hulp, ondersteboven in de paal te hangen.

Nog even alle voordelen op een rijtje
Professionele Paaldansendocenten die ruime ervaring hebben in het entertainen van deelnemers van verschillende dansniveaus
Paaldans workshop mogelijk met of zonder diner, exclusief zaalhuur
Op één locatie workshop Paaldans in combinatie met diner; gezelliger, makkelijker en eenvoudiger met parkeren
Programmasamenstelling voor bijna elk budget

Paaldansen met eventueel een heerlijk diner naar keuze
Het vrijgezellenfeest maak je helemaal compleet als je de workshop Paaldans afsluit met een lekker diner op dezelfde locatie. Jouw reservering zal met voorrang behandeld worden. Een aantal voorbeelden van de diverse diner mogelijkheden zijn:

Mediterraans Tapas diner
Afrikaans diner
Oosters diner
Seizoensdiner, bereid met verse producten van het seizoen

Uiteraard is een diner niet verplicht. Bij geen gebruik van een diner, wordt in alle gevallen zaalhuur berekend vanaf €50. Heb je zelf een leuke locatie op het oog, dan komen wij daar graag naar toe.

Algemene workshop informatie:

Standaardduur: 60 minuten, mini- Paaldans workshop, verlenging per 30 minuten
Aanvangstijd: naar keuze, onder voorbehoud van beschikbaarheid van docent en locatie
Locatie: bij je thuis, op een zelf gekozen locatie of bij één van de locaties waarmee wij samenwerkingsverbanden hebben.

Diverse mogelijkheden voor de Paaldans workshop:Mini- Paal dansworkshop (60 minuten)
In 1 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een eenvoudige choreografie

Super- Paaldans workshop (90 minuten)
In 1,5 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een uitgebreidere choreografie

Luxe- Paaldansworkshop (120 minuten)
In 2 uur tijd brengen we je van niets - naar iets - naar een gedetailleerde choreografie

Combinatie van diverse workshops
Het is altijd mogelijk om meerdere soorten workshops na elkaar te volgen (bijvoorbeeld eerst een workshop paaldans en daarna een workshop cocktailshaken). In dat geval geven wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.
Keuze uit: Afrikaanse dans, Axe Bahia, Argentijnse tango, bollywood dance, breakdance, orientaalse buikdans, Braziliaanse vechtdans capoeira, cha cha cha, country line dance, flamenco, limbo dance, merengue, paaldansen, reggeaton, salsa dansen, samba dance, streetdance, striptease dance, zouk love, cocktails maken, cocktail shaken, cocktail workshop, cocktail catering, cocktail recepten, dans workshops, djembe spelen

Locaties in België
We hebben vaste samenwerkingsverbanden met diverse locaties in Beglië:
VGZ_PAALDANSEN_BE
workshop paaldansen in Antwerpen, workshop paaldansen in Brussel, workshop paaldansen in Gent, workshop paaldansen in Brugge, workshop paaldansen in Leuven, workshop paaldansen in Mechelen, workshop paaldansen in Aalst, workshop paaldansen in Kortrijk, workshop paaldansen in Hasselt, workshop paaldansen in Turnhout, workshop paaldansen in Lochristi en workshop paaldansen in Mol.

Regelmatig komen er nieuwe locaties bij, dus informeer altijd even of er een locatie in de plaats van jouw keuze is.

Zit je plaats naar keuze er niet bij, dan zoeken we gezamenlijk naar een geschikte locatie.

Wil je de workshop houden op een door jezelf gekozen locatie of gewoon gezellig bij je thuis, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Prijsopbouw en kortingen
Standaard worden de workshops gehouden met je eigen groep. Bij minder dan 10 deelnemers bestaat de kans dat we kleine groepen samenvoegen, afhankelijk van de beschikbaarheid in onze agenda. Heel gezellig en goedkoper omdat het startarief tot 10 personen wordt vervangen door de prijs per persoon.

Prijs besloten workshops
Dansschool SalsaCool hanteert voor alle workshops dezelfde prijsopbouw:
Groep tot 10 personen: starttarief
Groep van 10-20 personen: starttarief plus prijs per persoon boven de 10 deelnemers
Groep > 20 personen: aangepaste tarieven op aanvraag

Korting
Bij afname van 2 workshops na elkaar hanteren wij een korting van 10% op de goedkoopste workshop.

Aanvragen van een offerte voor workshop Paaldans:
Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen door het offerteformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in te vullen.

Ook als een aantal onderwerpen nog niet bekend zijn, vermeld dat dan ook, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Middels de onderstaande link kan je ons een e-mail sturen of een offerte aanvragen. We streven er naar om binnen maximaal 5 werkdagen te reageren.

Klik hier voor een offerte

Standaard procedure
Na ontvangst van je ingevulde contactformulier stellen wij de offerte op. Je ontvangt deze op het e-mailadres dat je hebt ingevuld. Als je akkoord gaat met de offerte stuur je een email terug met je bevestiging en eventuele aanpassingen. Er volgt dan een tussentijdse bevestiging, waarna wij de docent(en) voor de workshop(s) en de gewenste locatie gaan reserveren. Zodra wij van beiden een bevestiging hebben ontvangen volgt de definitieve bevestiging, samen met de digitale factuur.

Let op: wij beschouwen de reservering als definitief als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Onderaan de factuur vind je de uiterste betaaldatum.

Last Minute
Een aanvraag van een workshop die binnen 2 dagen moet plaatsvinden heeft een aangepaste procedure. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op (Loes Coenen T. +316-20153296) tijdens werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur of per sms onder vermelding van:

De gewenste datum van de workshop
Welk type workshop
De gewenste aanvangstijd
Het aantal deelnemers
De stad waar de workshop moet plaatsvinden
Wel of niet een eigen locatie ter beschikking?
Het telefoonnummer of e-mailadres waar we je kunnen bereiken


Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
De bevestiging is bindend voor het minimale aantal deelnemers
Er wordt geen restitutie verleend bij annulering van het aantal deelnemers na verzending van de bevestiging en digitale factuur
Eventuele extra deelnemers kunnen uiterlijk 2 (werk)dagen van tevoren nog aangemeld worden via e-mail
Pas na tijdige ontvangst van de betaling is de reservering definitief
Betaling dient plaats te vinden voor de uiterste betaaldatum die je vindt onderaan onze factuur
Zolang je betaling niet is bijgeschreven op onze rekening, behouden wij ons het recht voor om indien noodzakelijk tijdstippen, programma of locatie te wijzigen
Voor annulering: klik op: annuleringsvoorwaarden.

Het Goede Doel
Je workshop ondersteunt kansarme kinderen in Congo-Kinshasa.
30% van de opbrengst van je workshop gaat rechtstreeks naar ons goede doel.
Tijdens de workshop steun je zo op een sympathieke manier de kinderen in Congo.

Zie www.bayabi.org voor meer informatie over onze stichting.

Wil je een extra dimensie geven aan je workshop door de kinderen van Congo een hoopvolle toekomst te bieden, dan kan je hun helpen door het aankopen van allerlei schoolmateriaal, zodat ze hun studie kunnen afronden en kunnen uitkijken naar een beter leven.
Mogelijke aankopen:

-Schoolbanken
-Schooldaken
-Schoolborden
-Sport op school
-Varkensfokkerij
-Schoolmateriaal projecten

stort dan jouw bijdrage onder vermelding van het project van jouw keuze op gironummer NL98INGB0009358562 [INGBNL2A] of bankrekening NL14RABO 0387 9045 49 [RABONL2U] ter attentie van STICHTING BAYABI FOUNDATION te Voorburg.


Paaldans workshop in Brussel, Paaldans workshop in Gent, Paaldans workshop in Brugge, Paaldans workshop in Bergen, Paaldans workshop in Leuven, Paaldans workshop in Mechelen, Paaldans workshop in Aalst, Paaldans workshop in Kortrijk, Paaldans workshop in Hasselt, Paaldans workshop in Sint-Niklaas, Paaldans workshop in Oostende, Paaldans workshop in Genk, Paaldans workshop in Doornik, Paaldans workshop in Turnhout, Paaldans workshop in Geel, Paaldans workshop in Roeselare, Paaldans workshop in Moeskroen, Paaldans workshop in Lokeren, Paaldans workshop in Sint-Truiden, Paaldans workshop in Herentals, Paaldans workshop in Hoogstraten, Paaldans workshop in Lier, Paaldans workshop in Mechelen, Paaldans workshop in Mortsel, Paaldans workshop in Turnhout, Paaldans workshop in Aartselaar
, Paaldans workshop in Antwerpen, Paaldans workshop in Arendonk, Paaldans workshop in Baarle-Hertog, Paaldans workshop in Balen, Paaldans workshop in Beerse, Paaldans workshop in Berlaar, Paaldans workshop in Boechout, Paaldans workshop in Bonheiden, Paaldans workshop in Boom, Paaldans workshop in Bornem, Paaldans workshop in Borsbeek, Paaldans workshop in Brasschaat, Paaldans workshop in Brecht, Paaldans workshop in Dessel, Paaldans workshop in Duffel, Paaldans workshop in Edegem, Paaldans workshop in Essen, Paaldans workshop in Geel, Paaldans workshop in Grobbendonk, Paaldans workshop in Heist-op-den-Berg, Paaldans workshop in Hemiksem, Paaldans workshop in Herentals, Paaldans workshop in Herenthout, Paaldans workshop in Herselt, Paaldans workshop in Hoogstraten, Paaldans workshop in Hove, Paaldans workshop in Hulshout, Paaldans workshop in Kalmthout, Paaldans workshop in Kapellen, Paaldans workshop in Kasterlee, Paaldans workshop in Kontich, Paaldans workshop in Laakdal, Paaldans workshop in Lier, Paaldans workshop in Lille, Paaldans workshop in Lint, Paaldans workshop in Malle, Paaldans workshop in Mechelen, Paaldans workshop in Meerhout, Paaldans workshop in Merksplas, Paaldans workshop in Mol, Paaldans workshop in Mortsel, Paaldans workshop in Niel, Paaldans workshop in Nijlen, Paaldans workshop in Olen, Paaldans workshop in Oud-Turnhout, Paaldans workshop in Putte, Paaldans workshop in Puurs, Paaldans workshop in Ranst, Paaldans workshop in Ravels, Paaldans workshop in Retie, Paaldans workshop in Rijkevorsel, Paaldans workshop in Rumst, Paaldans workshop in Schelle, Paaldans workshop in Schilde, Paaldans workshop in Schoten, Paaldans workshop in Sint-Amands, Paaldans workshop in Sint-Katelijne-Waver, Paaldans workshop in Stabroek, Paaldans workshop in Turnhout, Paaldans workshop in Vorselaar, Paaldans workshop in Vosselaar, Paaldans workshop in Westerlo, Paaldans workshop in Wijnegem, Paaldans workshop in Willebroek, Paaldans workshop in Wommelgem, Paaldans workshop in Wuustwezel, Paaldans workshop in Zandhoven, Paaldans workshop in Zoersel, Paaldans workshop in Zwijndrecht, Paaldans workshop in Gent, Paaldans workshop in Brussel, Paaldans workshop in Brugge, Paaldans workshop in Leuven, Paaldans workshop in Aalst, Paaldans workshop in Kortrijk, Paaldans workshop in Hasselt, Paaldans workshop in Sint-Niklaas, Paaldans workshop in Oostende, Paaldans workshop in Genk, Paaldans workshop in Doornik, Paaldans workshop in Roeselare, Paaldans workshop in Moeskroen, Paaldans workshop in Lokeren, Paaldans workshop in Sint-Truiden, Paaldans workshop in Mariakerke, Paaldans workshop in Drongen, Paaldans workshop in Wondelgem, Paaldans workshop in Sint-Amandsberg, Paaldans workshop in Oostakker, Paaldans workshop in Ledeberg, Paaldans workshop in Gentbrugge, Paaldans workshop in Afsnee, Paaldans workshop in Sint-Denijs-Westrem, Paaldans workshop in Zwijnaarde, Paaldans workshop in Wachtebeke, Paaldans workshop in Lochristi, Paaldans workshop in Destelbergen, Paaldans workshop in Melle, Paaldans workshop in Merelbeke, Paaldans workshop in Heusden, Paaldans workshop in Zevergem, Paaldans workshop in De Pinte, Paaldans workshop in Sint-Martens-Latem, Paaldans workshop in Sint-Martens-Leerne, Paaldans workshop in Deinze, Paaldans workshop in Vosselare, Paaldans workshop in Nevele, Paaldans workshop in Landegem, Paaldans workshop in Merendree, Paaldans workshop in Alken, Paaldans workshop in As, Paaldans workshop in Beringen, Paaldans workshop in Bilzen, Paaldans workshop in Bocholt, Paaldans workshop in Borgloon, Paaldans workshop in Bree, Paaldans workshop in Diepenbeek, Paaldans workshop in Dilsen-Stokkem, Paaldans workshop in Genk, Paaldans workshop in Gingelom, Paaldans workshop in Halen, Paaldans workshop in Ham, Paaldans workshop in Hamont-Achel, Paaldans workshop in Hechtel-Eksel, Paaldans workshop in Heers, Paaldans workshop in Herk-de-Stad, Paaldans workshop in Herstappe, Paaldans workshop in Heusden-Zolder, Paaldans workshop in Hoeselt, Paaldans workshop in Houthalen-Helchteren, Paaldans workshop in Kinrooi, Paaldans workshop in Kortessem, Paaldans workshop in Lanaken, Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in , Paaldans workshop in Leopoldsburg, Paaldans workshop in Lommel, Paaldans workshop in Lummen, Paaldans workshop in Maaseik, Paaldans workshop in Maasmechelen, Paaldans workshop in Meeuwen-Gruitrode, Paaldans workshop in Neerpelt, Paaldans workshop in Nieuwerkerken, Paaldans workshop in Opglabbeek, Paaldans workshop in Overpelt, Paaldans workshop in Peer, Paaldans workshop in Riemst, Paaldans workshop in Sint-Truiden, Paaldans workshop in Tessenderlo, Paaldans workshop in Tongeren, Paaldans workshop in Voeren, Paaldans workshop in Wellen, Paaldans workshop in Zonhoven, Paaldans workshop in Zutendaal, Paaldans workshop in Aarschot, Paaldans workshop in Affligem, Paaldans workshop in Asse, Paaldans workshop in Beersel, Paaldans workshop in Begijnendijk, Paaldans workshop in Bekkevoort, Paaldans workshop in Bertem, Paaldans workshop in Bever, Paaldans workshop in Bierbeek, Paaldans workshop in Boortmeerbeek, Paaldans workshop in Boutersem, Paaldans workshop in Diest, Paaldans workshop in Dilbeek, Paaldans workshop in Drogenbos, Paaldans workshop in Galmaarden, Paaldans workshop in Geetbets, Paaldans workshop in Glabbeek, Paaldans workshop in Gooik, Paaldans workshop in Grimbergen, Paaldans workshop in Haacht, Paaldans workshop in Halle, Paaldans workshop in Herent, Paaldans workshop in Herne, Paaldans workshop in Hoegaarden, Paaldans workshop in Hoeilaart, Paaldans workshop in Holsbeek, Paaldans workshop in Huldenberg, Paaldans workshop in Kampenhout, Paaldans workshop in Kapelle-op-den-Bos, Paaldans workshop in Keerbergen, Paaldans workshop in Kortenaken, Paaldans workshop in Kortenberg, Paaldans workshop in Kraainem, Paaldans workshop in Landen, Paaldans workshop in Lennik, Paaldans workshop in Liedekerke, Paaldans workshop in Linkebeek, Paaldans workshop in Linter, Paaldans workshop in Londerzeel, Paaldans workshop in Lubbeek, Paaldans workshop in Machelen, Paaldans workshop in Meise, Paaldans workshop in Merchtem, Paaldans workshop in Opwijk, Paaldans workshop in Oud-Heverlee, Paaldans workshop in Overijse, Paaldans workshop in Pepingen, Paaldans workshop in Roosdaal, Paaldans workshop in Rotselaar, Paaldans workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Paaldans workshop in Sint-Genesius-Rode, Paaldans workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Paaldans workshop in Steenokkerzeel, Paaldans workshop in Ternat, Paaldans workshop in Tervuren, Paaldans workshop in Tielt-Winge, Paaldans workshop in Tienen, Paaldans workshop in Tremelo, Paaldans workshop in Vilvoorde, Paaldans workshop in Wemmel, Paaldans workshop in Wezembeek-Oppem, Paaldans workshop in Zaventem, Paaldans workshop in Zemst, Paaldans workshop in Zoutleeuw, Paaldans workshop in Alveringem, Paaldans workshop in Anzegem, Paaldans workshop in Ardooie, Paaldans workshop in Avelgem, Paaldans workshop in Beernem, Paaldans workshop in Blankenberge, Paaldans workshop in Bredene, Paaldans workshop in Damme, Paaldans workshop in De Haan, Paaldans workshop in De Panne, Paaldans workshop in Deerlijk, Paaldans workshop in Dentergem, Paaldans workshop in Diksmuide, Paaldans workshop in Gistel, Paaldans workshop in Harelbeke, Paaldans workshop in Heuvelland, Paaldans workshop in Hooglede, Paaldans workshop in Houthulst, Paaldans workshop in Ichtegem, Paaldans workshop in Ieper, Paaldans workshop in Ingelmunster, Paaldans workshop in Izegem, Paaldans workshop in Jabbeke, Paaldans workshop in Knokke-Heist, Paaldans workshop in Koekelare, Paaldans workshop in Koksijde, Paaldans workshop in Kortemark, Paaldans workshop in Kortrijk, Paaldans workshop in Kuurne, Paaldans workshop in Langemark-Poelkapelle, Paaldans workshop in Ledegem, Paaldans workshop in Lendelede, Paaldans workshop in Lichtervelde, Paaldans workshop in Lo-Reninge, Paaldans workshop in Menen, Paaldans workshop in Mesen, Paaldans workshop in Meulebeke, Paaldans workshop in Middelkerke, Paaldans workshop in Moorslede, Paaldans workshop in Nieuwpoort, Paaldans workshop in Oostende, Paaldans workshop in Oostkamp, Paaldans workshop in Oostrozebeke, Paaldans workshop in Oudenburg, Paaldans workshop in Pittem, Paaldans workshop in Poperinge, Paaldans workshop in Roeselare, Paaldans workshop in Ruiselede, Paaldans workshop in Spiere-Helkijn, Paaldans workshop in Staden, Paaldans workshop in Tielt, Paaldans workshop in Torhout, Paaldans workshop in Veurne, Paaldans workshop in Vleteren, Paaldans workshop in Waregem, Paaldans workshop in Wervik, Paaldans workshop in Wevelgem, Paaldans workshop in Wielsbeke, Paaldans workshop in Wingene, Paaldans workshop in Zedelgem, Paaldans workshop in Zonnebeke, Paaldans workshop in Zuienkerke, Paaldans workshop in Zwevegem, Paaldans workshop in Aarlen, Paaldans workshop in Attert, Paaldans workshop in Aubange, Paaldans workshop in Bastenaken, Paaldans workshop in Bertogne, Paaldans workshop in Bertrix, Paaldans workshop in Bouillon, Paaldans workshop in Chiny, Paaldans workshop in Daverdisse, Paaldans workshop in Durbuy, Paaldans workshop in Érezée, Paaldans workshop in Étalle, Paaldans workshop in Fauvillers, Paaldans workshop in Florenville, Paaldans workshop in Gouvy, Paaldans workshop in Habay, Paaldans workshop in Herbeumont, Paaldans workshop in Hotton, Paaldans workshop in Houffalize, Paaldans workshop in La Roche-en-Ardenne, Paaldans workshop in Léglise, Paaldans workshop in Libin, Paaldans workshop in Libramont-Chevigny, Paaldans workshop in Manhay, Paaldans workshop in Marche-en-Famenne, Paaldans workshop in Martelange, Paaldans workshop in Meix-devant-Virton, Paaldans workshop in Messancy, Paaldans workshop in Musson, Paaldans workshop in Nassogne, Paaldans workshop in Neufchâteau, Paaldans workshop in Paliseul, Paaldans workshop in Rendeux, Paaldans workshop in Rouvroy, Paaldans workshop in Sainte-Ode, Paaldans workshop in Saint-Hubert, Paaldans workshop in Saint-Léger, Paaldans workshop in Tellin, Paaldans workshop in Tenneville, Paaldans workshop in Tintigny, Paaldans workshop in Vaux-sur-Sûre, Paaldans workshop in Vielsalm, Paaldans workshop in Virton, Paaldans workshop in Wellin.


Workshop paaldans in Brussel, Workshop paaldans in Gent, Workshop paaldans in Brugge, Workshop paaldans in Bergen, Workshop paaldans in Leuven, Workshop paaldans in Mechelen, Workshop paaldans in Aalst, Workshop paaldans in Kortrijk, Workshop paaldans in Hasselt, Workshop paaldans in Sint-Niklaas, Workshop paaldans in Oostende, Workshop paaldans in Genk, Workshop paaldans in Doornik, Workshop paaldans in Turnhout, Workshop paaldans in Geel, Workshop paaldans in Roeselare, Workshop paaldans in Moeskroen, Workshop paaldans in Lokeren, Workshop paaldans in Sint-Truiden, Workshop paaldans in Herentals, Workshop paaldans in Hoogstraten, Workshop paaldans in Lier, Workshop paaldans in Mechelen, Workshop paaldans in Mortsel, Workshop paaldans in Turnhout, Workshop paaldans in Aartselaar
, Workshop paaldans in Antwerpen, Workshop paaldans in Arendonk, Workshop paaldans in Baarle-Hertog, Workshop paaldans in Balen, Workshop paaldans in Beerse, Workshop paaldans in Berlaar, Workshop paaldans in Boechout, Workshop paaldans in Bonheiden, Workshop paaldans in Boom, Workshop paaldans in Bornem, Workshop paaldans in Borsbeek, Workshop paaldans in Brasschaat, Workshop paaldans in Brecht, Workshop paaldans in Dessel, Workshop paaldans in Duffel, Workshop paaldans in Edegem, Workshop paaldans in Essen, Workshop paaldans in Geel, Workshop paaldans in Grobbendonk, Workshop paaldans in Heist-op-den-Berg, Workshop paaldans in Hemiksem, Workshop paaldans in Herentals, Workshop paaldans in Herenthout, Workshop paaldans in Herselt, Workshop paaldans in Hoogstraten, Workshop paaldans in Hove, Workshop paaldans in Hulshout, Workshop paaldans in Kalmthout, Workshop paaldans in Kapellen, Workshop paaldans in Kasterlee, Workshop paaldans in Kontich, Workshop paaldans in Laakdal, Workshop paaldans in Lier, Workshop paaldans in Lille, Workshop paaldans in Lint, Workshop paaldans in Malle, Workshop paaldans in Mechelen, Workshop paaldans in Meerhout, Workshop paaldans in Merksplas, Workshop paaldans in Mol, Workshop paaldans in Mortsel, Workshop paaldans in Niel, Workshop paaldans in Nijlen, Workshop paaldans in Olen, Workshop paaldans in Oud-Turnhout, Workshop paaldans in Putte, Workshop paaldans in Puurs, Workshop paaldans in Ranst, Workshop paaldans in Ravels, Workshop paaldans in Retie, Workshop paaldans in Rijkevorsel, Workshop paaldans in Rumst, Workshop paaldans in Schelle, Workshop paaldans in Schilde, Workshop paaldans in Schoten, Workshop paaldans in Sint-Amands, Workshop paaldans in Sint-Katelijne-Waver, Workshop paaldans in Stabroek, Workshop paaldans in Turnhout, Workshop paaldans in Vorselaar, Workshop paaldans in Vosselaar, Workshop paaldans in Westerlo, Workshop paaldans in Wijnegem, Workshop paaldans in Willebroek, Workshop paaldans in Wommelgem, Workshop paaldans in Wuustwezel, Workshop paaldans in Zandhoven, Workshop paaldans in Zoersel, Workshop paaldans in Zwijndrecht, Workshop paaldans in Gent, Workshop paaldans in Brussel, Workshop paaldans in Brugge, Workshop paaldans in Leuven, Workshop paaldans in Aalst, Workshop paaldans in Kortrijk, Workshop paaldans in Hasselt, Workshop paaldans in Sint-Niklaas, Workshop paaldans in Oostende, Workshop paaldans in Genk, Workshop paaldans in Doornik, Workshop paaldans in Roeselare, Workshop paaldans in Moeskroen, Workshop paaldans in Lokeren, Workshop paaldans in Sint-Truiden, Workshop paaldans in Mariakerke, Workshop paaldans in Drongen, Workshop paaldans in Wondelgem, Workshop paaldans in Sint-Amandsberg, Workshop paaldans in Oostakker, Workshop paaldans in Ledeberg, Workshop paaldans in Gentbrugge, Workshop paaldans in Afsnee, Workshop paaldans in Sint-Denijs-Westrem, Workshop paaldans in Zwijnaarde, Workshop paaldans in Wachtebeke, Workshop paaldans in Lochristi, Workshop paaldans in Destelbergen, Workshop paaldans in Melle, Workshop paaldans in Merelbeke, Workshop paaldans in Heusden, Workshop paaldans in Zevergem, Workshop paaldans in De Pinte, Workshop paaldans in Sint-Martens-Latem, Workshop paaldans in Sint-Martens-Leerne, Workshop paaldans in Deinze, Workshop paaldans in Vosselare, Workshop paaldans in Nevele, Workshop paaldans in Landegem, Workshop paaldans in Merendree, Workshop paaldans in Alken, Workshop paaldans in As, Workshop paaldans in Beringen, Workshop paaldans in Bilzen, Workshop paaldans in Bocholt, Workshop paaldans in Borgloon, Workshop paaldans in Bree, Workshop paaldans in Diepenbeek, Workshop paaldans in Dilsen-Stokkem, Workshop paaldans in Genk, Workshop paaldans in Gingelom, Workshop paaldans in Halen, Workshop paaldans in Ham, Workshop paaldans in Hamont-Achel, Workshop paaldans in Hechtel-Eksel, Workshop paaldans in Heers, Workshop paaldans in Herk-de-Stad, Workshop paaldans in Herstappe, Workshop paaldans in Heusden-Zolder, Workshop paaldans in Hoeselt, Workshop paaldans in Houthalen-Helchteren, Workshop paaldans in Kinrooi, Workshop paaldans in Kortessem, Workshop paaldans in Lanaken, Workshop paaldans in , Workshop paaldans in , Workshop paaldans in , Workshop paaldans in , Workshop paaldans in , Workshop paaldans in , Workshop paaldans in , Workshop paaldans in , Workshop paaldans in Leopoldsburg, Workshop paaldans in Lommel, Workshop paaldans in Lummen, Workshop paaldans in Maaseik, Workshop paaldans in Maasmechelen, Workshop paaldans in Meeuwen-Gruitrode, Workshop paaldans in Neerpelt, Workshop paaldans in Nieuwerkerken, Workshop paaldans in Opglabbeek, Workshop paaldans in Overpelt, Workshop paaldans in Peer, Workshop paaldans in Riemst, Workshop paaldans in Sint-Truiden, Workshop paaldans in Tessenderlo, Workshop paaldans in Tongeren, Workshop paaldans in Voeren, Workshop paaldans in Wellen, Workshop paaldans in Zonhoven, Workshop paaldans in Zutendaal, Workshop paaldans in Aarschot, Workshop paaldans in Affligem, Workshop paaldans in Asse, Workshop paaldans in Beersel, Workshop paaldans in Begijnendijk, Workshop paaldans in Bekkevoort, Workshop paaldans in Bertem, Workshop paaldans in Bever, Workshop paaldans in Bierbeek, Workshop paaldans in Boortmeerbeek, Workshop paaldans in Boutersem, Workshop paaldans in Diest, Workshop paaldans in Dilbeek, Workshop paaldans in Drogenbos, Workshop paaldans in Galmaarden, Workshop paaldans in Geetbets, Workshop paaldans in Glabbeek, Workshop paaldans in Gooik, Workshop paaldans in Grimbergen, Workshop paaldans in Haacht, Workshop paaldans in Halle, Workshop paaldans in Herent, Workshop paaldans in Herne, Workshop paaldans in Hoegaarden, Workshop paaldans in Hoeilaart, Workshop paaldans in Holsbeek, Workshop paaldans in Huldenberg, Workshop paaldans in Kampenhout, Workshop paaldans in Kapelle-op-den-Bos, Workshop paaldans in Keerbergen, Workshop paaldans in Kortenaken, Workshop paaldans in Kortenberg, Workshop paaldans in Kraainem, Workshop paaldans in Landen, Workshop paaldans in Lennik, Workshop paaldans in Liedekerke, Workshop paaldans in Linkebeek, Workshop paaldans in Linter, Workshop paaldans in Londerzeel, Workshop paaldans in Lubbeek, Workshop paaldans in Machelen, Workshop paaldans in Meise, Workshop paaldans in Merchtem, Workshop paaldans in Opwijk, Workshop paaldans in Oud-Heverlee, Workshop paaldans in Overijse, Workshop paaldans in Pepingen, Workshop paaldans in Roosdaal, Workshop paaldans in Rotselaar, Workshop paaldans in Scherpenheuvel-Zichem, Workshop paaldans in Sint-Genesius-Rode, Workshop paaldans in Sint-Pieters-Leeuw, Workshop paaldans in Steenokkerzeel, Workshop paaldans in Ternat, Workshop paaldans in Tervuren, Workshop paaldans in Tielt-Winge, Workshop paaldans in Tienen, Workshop paaldans in Tremelo, Workshop paaldans in Vilvoorde, Workshop paaldans in Wemmel, Workshop paaldans in Wezembeek-Oppem, Workshop paaldans in Zaventem, Workshop paaldans in Zemst, Workshop paaldans in Zoutleeuw, Workshop paaldans in Alveringem, Workshop paaldans in Anzegem, Workshop paaldans in Ardooie, Workshop paaldans in Avelgem, Workshop paaldans in Beernem, Workshop paaldans in Blankenberge, Workshop paaldans in Bredene, Workshop paaldans in Damme, Workshop paaldans in De Haan, Workshop paaldans in De Panne, Workshop paaldans in Deerlijk, Workshop paaldans in Dentergem, Workshop paaldans in Diksmuide, Workshop paaldans in Gistel, Workshop paaldans in Harelbeke, Workshop paaldans in Heuvelland, Workshop paaldans in Hooglede, Workshop paaldans in Houthulst, Workshop paaldans in Ichtegem, Workshop paaldans in Ieper, Workshop paaldans in Ingelmunster, Workshop paaldans in Izegem, Workshop paaldans in Jabbeke, Workshop paaldans in Knokke-Heist, Workshop paaldans in Koekelare, Workshop paaldans in Koksijde, Workshop paaldans in Kortemark, Workshop paaldans in Kortrijk, Workshop paaldans in Kuurne, Workshop paaldans in Langemark-Poelkapelle, Workshop paaldans in Ledegem, Workshop paaldans in Lendelede, Workshop paaldans in Lichtervelde, Workshop paaldans in Lo-Reninge, Workshop paaldans in Menen, Workshop paaldans in Mesen, Workshop paaldans in Meulebeke, Workshop paaldans in Middelkerke, Workshop paaldans in Moorslede, Workshop paaldans in Nieuwpoort, Workshop paaldans in Oostende, Workshop paaldans in Oostkamp, Workshop paaldans in Oostrozebeke, Workshop paaldans in Oudenburg, Workshop paaldans in Pittem, Workshop paaldans in Poperinge, Workshop paaldans in Roeselare, Workshop paaldans in Ruiselede, Workshop paaldans in Spiere-Helkijn, Workshop paaldans in Staden, Workshop paaldans in Tielt, Workshop paaldans in Torhout, Workshop paaldans in Veurne, Workshop paaldans in Vleteren, Workshop paaldans in Waregem, Workshop paaldans in Wervik, Workshop paaldans in Wevelgem, Workshop paaldans in Wielsbeke, Workshop paaldans in Wingene, Workshop paaldans in Zedelgem, Workshop paaldans in Zonnebeke, Workshop paaldans in Zuienkerke, Workshop paaldans in Zwevegem, Workshop paaldans in Aarlen, Workshop paaldans in Attert, Workshop paaldans in Aubange, Workshop paaldans in Bastenaken, Workshop paaldans in Bertogne, Workshop paaldans in Bertrix, Workshop paaldans in Bouillon, Workshop paaldans in Chiny, Workshop paaldans in Daverdisse, Workshop paaldans in Durbuy, Workshop paaldans in Érezée, Workshop paaldans in Étalle, Workshop paaldans in Fauvillers, Workshop paaldans in Florenville, Workshop paaldans in Gouvy, Workshop paaldans in Habay, Workshop paaldans in Herbeumont, Workshop paaldans in Hotton, Workshop paaldans in Houffalize, Workshop paaldans in La Roche-en-Ardenne, Workshop paaldans in Léglise, Workshop paaldans in Libin, Workshop paaldans in Libramont-Chevigny, Workshop paaldans in Manhay, Workshop paaldans in Marche-en-Famenne, Workshop paaldans in Martelange, Workshop paaldans in Meix-devant-Virton, Workshop paaldans in Messancy, Workshop paaldans in Musson, Workshop paaldans in Nassogne, Workshop paaldans in Neufchâteau, Workshop paaldans in Paliseul, Workshop paaldans in Rendeux, Workshop paaldans in Rouvroy, Workshop paaldans in Sainte-Ode, Workshop paaldans in Saint-Hubert, Workshop paaldans in Saint-Léger, Workshop paaldans in Tellin, Workshop paaldans in Tenneville, Workshop paaldans in Tintigny, Workshop paaldans in Vaux-sur-Sûre, Workshop paaldans in Vielsalm, Workshop paaldans in Virton, Workshop paaldans in Wellin.


Paaldansen workshop in Brussel, Paaldansen workshop in Gent, Paaldansen workshop in Brugge, Paaldansen workshop in Bergen, Paaldansen workshop in Leuven, Paaldansen workshop in Mechelen, Paaldansen workshop in Aalst, Paaldansen workshop in Kortrijk, Paaldansen workshop in Hasselt, Paaldansen workshop in Sint-Niklaas, Paaldansen workshop in Oostende, Paaldansen workshop in Genk, Paaldansen workshop in Doornik, Paaldansen workshop in Turnhout, Paaldansen workshop in Geel, Paaldansen workshop in Roeselare, Paaldansen workshop in Moeskroen, Paaldansen workshop in Lokeren, Paaldansen workshop in Sint-Truiden, Paaldansen workshop in Herentals, Paaldansen workshop in Hoogstraten, Paaldansen workshop in Lier, Paaldansen workshop in Mechelen, Paaldansen workshop in Mortsel, Paaldansen workshop in Turnhout, Paaldansen workshop in Aartselaar
, Paaldansen workshop in Antwerpen, Paaldansen workshop in Arendonk, Paaldansen workshop in Baarle-Hertog, Paaldansen workshop in Balen, Paaldansen workshop in Beerse, Paaldansen workshop in Berlaar, Paaldansen workshop in Boechout, Paaldansen workshop in Bonheiden, Paaldansen workshop in Boom, Paaldansen workshop in Bornem, Paaldansen workshop in Borsbeek, Paaldansen workshop in Brasschaat, Paaldansen workshop in Brecht, Paaldansen workshop in Dessel, Paaldansen workshop in Duffel, Paaldansen workshop in Edegem, Paaldansen workshop in Essen, Paaldansen workshop in Geel, Paaldansen workshop in Grobbendonk, Paaldansen workshop in Heist-op-den-Berg, Paaldansen workshop in Hemiksem, Paaldansen workshop in Herentals, Paaldansen workshop in Herenthout, Paaldansen workshop in Herselt, Paaldansen workshop in Hoogstraten, Paaldansen workshop in Hove, Paaldansen workshop in Hulshout, Paaldansen workshop in Kalmthout, Paaldansen workshop in Kapellen, Paaldansen workshop in Kasterlee, Paaldansen workshop in Kontich, Paaldansen workshop in Laakdal, Paaldansen workshop in Lier, Paaldansen workshop in Lille, Paaldansen workshop in Lint, Paaldansen workshop in Malle, Paaldansen workshop in Mechelen, Paaldansen workshop in Meerhout, Paaldansen workshop in Merksplas, Paaldansen workshop in Mol, Paaldansen workshop in Mortsel, Paaldansen workshop in Niel, Paaldansen workshop in Nijlen, Paaldansen workshop in Olen, Paaldansen workshop in Oud-Turnhout, Paaldansen workshop in Putte, Paaldansen workshop in Puurs, Paaldansen workshop in Ranst, Paaldansen workshop in Ravels, Paaldansen workshop in Retie, Paaldansen workshop in Rijkevorsel, Paaldansen workshop in Rumst, Paaldansen workshop in Schelle, Paaldansen workshop in Schilde, Paaldansen workshop in Schoten, Paaldansen workshop in Sint-Amands, Paaldansen workshop in Sint-Katelijne-Waver, Paaldansen workshop in Stabroek, Paaldansen workshop in Turnhout, Paaldansen workshop in Vorselaar, Paaldansen workshop in Vosselaar, Paaldansen workshop in Westerlo, Paaldansen workshop in Wijnegem, Paaldansen workshop in Willebroek, Paaldansen workshop in Wommelgem, Paaldansen workshop in Wuustwezel, Paaldansen workshop in Zandhoven, Paaldansen workshop in Zoersel, Paaldansen workshop in Zwijndrecht, Paaldansen workshop in Gent, Paaldansen workshop in Brussel, Paaldansen workshop in Brugge, Paaldansen workshop in Leuven, Paaldansen workshop in Aalst, Paaldansen workshop in Kortrijk, Paaldansen workshop in Hasselt, Paaldansen workshop in Sint-Niklaas, Paaldansen workshop in Oostende, Paaldansen workshop in Genk, Paaldansen workshop in Doornik, Paaldansen workshop in Roeselare, Paaldansen workshop in Moeskroen, Paaldansen workshop in Lokeren, Paaldansen workshop in Sint-Truiden, Paaldansen workshop in Mariakerke, Paaldansen workshop in Drongen, Paaldansen workshop in Wondelgem, Paaldansen workshop in Sint-Amandsberg, Paaldansen workshop in Oostakker, Paaldansen workshop in Ledeberg, Paaldansen workshop in Gentbrugge, Paaldansen workshop in Afsnee, Paaldansen workshop in Sint-Denijs-Westrem, Paaldansen workshop in Zwijnaarde, Paaldansen workshop in Wachtebeke, Paaldansen workshop in Lochristi, Paaldansen workshop in Destelbergen, Paaldansen workshop in Melle, Paaldansen workshop in Merelbeke, Paaldansen workshop in Heusden, Paaldansen workshop in Zevergem, Paaldansen workshop in De Pinte, Paaldansen workshop in Sint-Martens-Latem, Paaldansen workshop in Sint-Martens-Leerne, Paaldansen workshop in Deinze, Paaldansen workshop in Vosselare, Paaldansen workshop in Nevele, Paaldansen workshop in Landegem, Paaldansen workshop in Merendree, Paaldansen workshop in Alken, Paaldansen workshop in As, Paaldansen workshop in Beringen, Paaldansen workshop in Bilzen, Paaldansen workshop in Bocholt, Paaldansen workshop in Borgloon, Paaldansen workshop in Bree, Paaldansen workshop in Diepenbeek, Paaldansen workshop in Dilsen-Stokkem, Paaldansen workshop in Genk, Paaldansen workshop in Gingelom, Paaldansen workshop in Halen, Paaldansen workshop in Ham, Paaldansen workshop in Hamont-Achel, Paaldansen workshop in Hechtel-Eksel, Paaldansen workshop in Heers, Paaldansen workshop in Herk-de-Stad, Paaldansen workshop in Herstappe, Paaldansen workshop in Heusden-Zolder, Paaldansen workshop in Hoeselt, Paaldansen workshop in Houthalen-Helchteren, Paaldansen workshop in Kinrooi, Paaldansen workshop in Kortessem, Paaldansen workshop in Lanaken, Paaldansen workshop in , Paaldansen workshop in , Paaldansen workshop in , Paaldansen workshop in , Paaldansen workshop in , Paaldansen workshop in , Paaldansen workshop in , Paaldansen workshop in , Paaldansen workshop in Leopoldsburg, Paaldansen workshop in Lommel, Paaldansen workshop in Lummen, Paaldansen workshop in Maaseik, Paaldansen workshop in Maasmechelen, Paaldansen workshop in Meeuwen-Gruitrode, Paaldansen workshop in Neerpelt, Paaldansen workshop in Nieuwerkerken, Paaldansen workshop in Opglabbeek, Paaldansen workshop in Overpelt, Paaldansen workshop in Peer, Paaldansen workshop in Riemst, Paaldansen workshop in Sint-Truiden, Paaldansen workshop in Tessenderlo, Paaldansen workshop in Tongeren, Paaldansen workshop in Voeren, Paaldansen workshop in Wellen, Paaldansen workshop in Zonhoven, Paaldansen workshop in Zutendaal, Paaldansen workshop in Aarschot, Paaldansen workshop in Affligem, Paaldansen workshop in Asse, Paaldansen workshop in Beersel, Paaldansen workshop in Begijnendijk, Paaldansen workshop in Bekkevoort, Paaldansen workshop in Bertem, Paaldansen workshop in Bever, Paaldansen workshop in Bierbeek, Paaldansen workshop in Boortmeerbeek, Paaldansen workshop in Boutersem, Paaldansen workshop in Diest, Paaldansen workshop in Dilbeek, Paaldansen workshop in Drogenbos, Paaldansen workshop in Galmaarden, Paaldansen workshop in Geetbets, Paaldansen workshop in Glabbeek, Paaldansen workshop in Gooik, Paaldansen workshop in Grimbergen, Paaldansen workshop in Haacht, Paaldansen workshop in Halle, Paaldansen workshop in Herent, Paaldansen workshop in Herne, Paaldansen workshop in Hoegaarden, Paaldansen workshop in Hoeilaart, Paaldansen workshop in Holsbeek, Paaldansen workshop in Huldenberg, Paaldansen workshop in Kampenhout, Paaldansen workshop in Kapelle-op-den-Bos, Paaldansen workshop in Keerbergen, Paaldansen workshop in Kortenaken, Paaldansen workshop in Kortenberg, Paaldansen workshop in Kraainem, Paaldansen workshop in Landen, Paaldansen workshop in Lennik, Paaldansen workshop in Liedekerke, Paaldansen workshop in Linkebeek, Paaldansen workshop in Linter, Paaldansen workshop in Londerzeel, Paaldansen workshop in Lubbeek, Paaldansen workshop in Machelen, Paaldansen workshop in Meise, Paaldansen workshop in Merchtem, Paaldansen workshop in Opwijk, Paaldansen workshop in Oud-Heverlee, Paaldansen workshop in Overijse, Paaldansen workshop in Pepingen, Paaldansen workshop in Roosdaal, Paaldansen workshop in Rotselaar, Paaldansen workshop in Scherpenheuvel-Zichem, Paaldansen workshop in Sint-Genesius-Rode, Paaldansen workshop in Sint-Pieters-Leeuw, Paaldansen workshop in Steenokkerzeel, Paaldansen workshop in Ternat, Paaldansen workshop in Tervuren, Paaldansen workshop in Tielt-Winge, Paaldansen workshop in Tienen, Paaldansen workshop in Tremelo, Paaldansen workshop in Vilvoorde, Paaldansen workshop in Wemmel, Paaldansen workshop in Wezembeek-Oppem, Paaldansen workshop in Zaventem, Paaldansen workshop in Zemst, Paaldansen workshop in Zoutleeuw, Paaldansen workshop in Alveringem, Paaldansen workshop in Anzegem, Paaldansen workshop in Ardooie, Paaldansen workshop in Avelgem, Paaldansen workshop in Beernem, Paaldansen workshop in Blankenberge, Paaldansen workshop in Bredene, Paaldansen workshop in Damme, Paaldansen workshop in De Haan, Paaldansen workshop in De Panne, Paaldansen workshop in Deerlijk, Paaldansen workshop in Dentergem, Paaldansen workshop in Diksmuide, Paaldansen workshop in Gistel, Paaldansen workshop in Harelbeke, Paaldansen workshop in Heuvelland, Paaldansen workshop in Hooglede, Paaldansen workshop in Houthulst, Paaldansen workshop in Ichtegem, Paaldansen workshop in Ieper, Paaldansen workshop in Ingelmunster, Paaldansen workshop in Izegem, Paaldansen workshop in Jabbeke, Paaldansen workshop in Knokke-Heist, Paaldansen workshop in Koekelare, Paaldansen workshop in Koksijde, Paaldansen workshop in Kortemark, Paaldansen workshop in Kortrijk, Paaldansen workshop in Kuurne, Paaldansen workshop in Langemark-Poelkapelle, Paaldansen workshop in Ledegem, Paaldansen workshop in Lendelede, Paaldansen workshop in Lichtervelde, Paaldansen workshop in Lo-Reninge, Paaldansen workshop in Menen, Paaldansen workshop in Mesen, Paaldansen workshop in Meulebeke, Paaldansen workshop in Middelkerke, Paaldansen workshop in Moorslede, Paaldansen workshop in Nieuwpoort, Paaldansen workshop in Oostende, Paaldansen workshop in Oostkamp, Paaldansen workshop in Oostrozebeke, Paaldansen workshop in Oudenburg, Paaldansen workshop in Pittem, Paaldansen workshop in Poperinge, Paaldansen workshop in Roeselare, Paaldansen workshop in Ruiselede, Paaldansen workshop in Spiere-Helkijn, Paaldansen workshop in Staden, Paaldansen workshop in Tielt, Paaldansen workshop in Torhout, Paaldansen workshop in Veurne, Paaldansen workshop in Vleteren, Paaldansen workshop in Waregem, Paaldansen workshop in Wervik, Paaldansen workshop in Wevelgem, Paaldansen workshop in Wielsbeke, Paaldansen workshop in Wingene, Paaldansen workshop in Zedelgem, Paaldansen workshop in Zonnebeke, Paaldansen workshop in Zuienkerke, Paaldansen workshop in Zwevegem, Paaldansen workshop in Aarlen, Paaldansen workshop in Attert, Paaldansen workshop in Aubange, Paaldansen workshop in Bastenaken, Paaldansen workshop in Bertogne, Paaldansen workshop in Bertrix, Paaldansen workshop in Bouillon, Paaldansen workshop in Chiny, Paaldansen workshop in Daverdisse, Paaldansen workshop in Durbuy, Paaldansen workshop in Érezée, Paaldansen workshop in Étalle, Paaldansen workshop in Fauvillers, Paaldansen workshop in Florenville, Paaldansen workshop in Gouvy, Paaldansen workshop in Habay, Paaldansen workshop in Herbeumont, Paaldansen workshop in Hotton, Paaldansen workshop in Houffalize, Paaldansen workshop in La Roche-en-Ardenne, Paaldansen workshop in Léglise, Paaldansen workshop in Libin, Paaldansen workshop in Libramont-Chevigny, Paaldansen workshop in Manhay, Paaldansen workshop in Marche-en-Famenne, Paaldansen workshop in Martelange, Paaldansen workshop in Meix-devant-Virton, Paaldansen workshop in Messancy, Paaldansen workshop in Musson, Paaldansen workshop in Nassogne, Paaldansen workshop in Neufchâteau, Paaldansen workshop in Paliseul, Paaldansen workshop in Rendeux, Paaldansen workshop in Rouvroy, Paaldansen workshop in Sainte-Ode, Paaldansen workshop in Saint-Hubert, Paaldansen workshop in Saint-Léger, Paaldansen workshop in Tellin, Paaldansen workshop in Tenneville, Paaldansen workshop in Tintigny, Paaldansen workshop in Vaux-sur-Sûre, Paaldansen workshop in Vielsalm, Paaldansen workshop in Virton, Paaldansen workshop in Wellin.